Ray Cole

Kranten Berichten over Homo's, Pedo's, Beschuldigde en nog meer.


Een Britse man is in Marokko veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier maanden, omdat hij homoseksueel is. Dat zegt zijn familie tegen de Britse krant The Guardian. De 70-jarige Ray Cole was gearresteerd tijdens een vakantie in het Noord-Afrikaanse land. De autoriteiten willen tegenover de familie niets kwijt over zijn locatie.

Adrian Cole, de zoon van de veroordeelde man, zegt dat zijn vader is opgesloten in een gevangenis in Marrakesh. Hij zou vastzitten tussen moordenaars en verkrachters.

Cole is enkele jaren geleden uit de kast gekomen. Toen ze daar lucht van kregen in Marokko, werd hij opgepakt. Tijdens zijn arrestatie nam de politie zijn telefoon in beslag met foto’s die als bewijslast zijn gebruikt in de rechtszaak voor zijn veroordeling. Op Facebook wordt inmiddels geld ingezameld om voor Cole een advocaat in te huren.

Brits parlementslid Charles Elphicke noemt de aanklacht ‘middeleeuws’ en zegt dat die aantoont dat Marokko geen…

View original post 9 more words

Advertisements

About Abeltje Quintijn

Dear Readers, fan's, lovers, etc... Strange path of my live... Wanna be me, it has to be me, I am wanna be... If you undertand what I am talking about... Don't foget it's not 'The Ego', the false self, it's real me. Good luck all my brother, sisters, etc... Keep this planet as long as possible alive. Thanking you all. Loving you
This entry was posted in acht. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s